LLUC VALLDOSERA, ISAAC FERRÉS I JORDI VILÀ - 92 dies al Pirineu

Dijous  de març, a les 21h - Gironella (Local del Blat)

L'estiu del 2010 realitzen la Travessa del Pirineu del Mediterrani a l'Atlàntic escalant 25 vies clàssiques (les vies més representatives de la historia del pirineisme). D'una paret a l'altre anaven a peu i amb total autonomia. En total van tardar 92 dies des de Banyuls a Endaia.

 

 

 

 

 

 

Amb el material audiovisual recollit durant aquesta aventura, la productora Filmut, molt coneguda pels aficionats al cinema de muntanya, ha muntat l’interessant documental de 46 minuts de durada. Presentat pels seus protagonistes, explica molt bé la filosofia del projecte, tres mesos de viatge de descoberta pel Pirineu, en el sentit més ampli, on el més important no ha estat el camí recorregut entre 2 punts, sinó tots els moments i experiències que han viscut i compartit, la gent que han conegut i el Pirineu salvatge que s’han trobat.


La FEEC va reconèixer amb aquesta aventura dins les "activitats d'alt nivell i expedicions" del 2010. L’activitat també es va publicar a la revista Desnivel del mes de setembre del 2011.

 

Vídeo resum

 

Imatges