92 dies escalant i caminant als Pirineus

Durant tres mesos els protagonistes d'aquesta història, Lluc Valldosera, Isaac Ferrés i Jordi Vilà, van estar creuant els Pirineus i escalant 25 vies clàssiques. Una projecció amena i divertida va explicar les peripècies d'aquests 3 joves escaladors en el seu trajecte de creuar els Pirineus, sense pressa, com ells diuen fent gairebé un rècord de permanència. L'objectiu no era la velocitat sinó gaudir de les vies d'escalada clàssiques, sovint oblidades. Un dels primers inconvenients de la llarga travessa va ser el petit accident en què en Lluc es va trencar un dit. Tot i això van continuar els tres l'aventura prevista.

Després de la divertida pel·lícula, el Jordi va estar explicant algunes anèctotes del llarg viatge entre el mar Mediterrani i l'oceà Atlàntic. El nombrós públic assistent al Local del Blat de Gironella ha fet nombroses preguntes al protagonista. S'ha tancat l'acte amb el sorteig de material esportiu.

El canvi d'ubicació de les projeccions de Gironella, que aquest any es realitzaran al Local del Blat, ha estat ben rebuda pel públic, ja que el local és més gran, còmode i amb bona visibilitat de la pantalla.

Imatges