ALBERT NAUDÍN - Himàlaia KR.2, la conquesta d'un somni

Divendres 1 de març, a les 21h - Berga (Pavelló de Suècia)

El documental de 30 minuts ens explica el desenvolupament d'una expedició alpina a la remota i desconeguda regió del Lahaul (Himalàia Indi), on els somnis d’una cordada per assolir un cim de 6000 metres, en estil alpí i sense cap mena de suport extern, serà l’eix angular d’aquesta aventura de superació personal, motivació, voluntat i respecte per l’entorn.

 

 

 

 

 

Albert Naudín

És alpinista i vídeo operador de reportatges de muntanya, treballa des del 2010 com a productor audiovisual mitjançant la seva pròpia productora, “FilmeXplora produccions”. És Natural de Barcelona i actualment viu a Collbató.

Ha participat i organitzat expedicions arreu del món, (França, Marroc, Estats Units, Perú, India, Kirguistan...) enregistrant ascensions en alçades superiors a 6000m. Alguns dels projectes documentals més remarcables són l’ascensió del KR.2 a l’Himàlaia de l’Índia o l’estada als Andes Sud Peruans, Serralada de Vilcanota - Apu Ausangate. També ha participat en expedicions d’exploració on s’han assolit nombrosos cims verges a la serralada del Borkoldoi (Kirguistan).

Ha rebut diferents premis en festivals de cinema documental, com ara a el “Barcelona Visual Sound” amb les pel·lícules Lo Mariola Film i La Conquesta d’un Somni , i també el reconeixement en la “Mostra d’Audiovisual i Fotografia de Muntanya de Sant Martí”, així com en la “Mostra de Cinema de Muntanya de Tortosa”. També va ser seleccionat al “MendiFilmFestival 2012” de Bilbao per la producció de la pel.lícula Directa Lafaille, protagonitzada per l’Álvaro Novellón i l’Unai Castresana.

 

Imatges