Participants 2011

Dimarts 8 - 21h Llar d'avis de Puig-reig. - Pep Fornell - "Paisatges submarins"

Dimecres 9 - 21h Llar d'avis de Puig-reig.  - Germans Terés - "Cursa Tor des Géants. 330 km. +24.000 m."

Dijous 10 - 21h Església vella, Gironella.  - Jordi Tosas - "Alpinisme extrem al voltant del món"

Divendres 11 - 21h Església vella, Gironella. - Manu Córdova - "Hiperactivitat alpinística"

Dissabte 12 - 20h Pavelló de Suecia, Berga. - "Christian Ravier - "L'escalada, una passió per compartir"

Diumenge 13 - 19h Pavelló de Suecia, Berga. - Ferran Latorre - "Gasherbrum IV. La muntanya de Bonatti"FERRAN LATORRE. Gasherbrum IV, “la muntanya de Bonatti”

Diumenge 13, a les 19:00h - Berga (Pavelló de Suècia)

El Gasherbrum IV, amb els seus 7925 metres, és una de les muntanyes més belles i difícils del món. Piràmide perfecta, que presideix amb solemnitat la cruïlla més espectacular del món, on s'uneixen les glaceres més grans de la terra; Concòrdia.

Llegiu-ne més...
 
CHRISTIAN RAVIER. L’escalada: una passió per compartir

Dissabte 12, a les 20:00h - Berga (Pavelló de Suècia)

Fill d’un dels germans Ravier, històrics pioners escaladors pirenaics, i amb un castellà entenedor, ens parlarà de la seva forma de viure al Pirineu mirant cap al sud; la vellesa de les serres Catalanes i Aragoneses, i històries de parets amb noves línies de roca i gel.

Llegiu-ne més...
 
MANU CÓRDOVA. Hiperactivitat alpinística

Divendres 11, a les 21h - Gironella (Església vella)

Manu Córdova pertany a una nova generació d’alpinistes, consumat especialista en gel i mixte i bigwall, capaç de realitzar rutes a l’abast de molt pocs. Apassionat de qualsevol tipus d’activitat, siguin difícils o fàcils, el més important és gaudir. En aquesta projecció, compartirà amb nosaltres tots aquests moments de la seva espectacular trajectòria.

Llegiu-ne més...
 
JORDI TOSAS. Alpinisme extrem al voltant del món

Dijous 10, a les 21h - Gironella (Església vella)

Alpinisme extrem al voltant del món és un viatge, un viatge entre les pedres, algunes grans, altres més petites, algunes vegades pujant els seus cims i altres visquent només els camins que porten a elles. Però el més important del camí, és que és un camí al cor de l'alpinisme des del cor d'un alpinista.

Llegiu-ne més...
 
GERMANS TERÉS. Tor des Géants, 330Km +24000m.

Dimecres 9 de març, a les 21h - Puig-reig (Llar d’avis)

Els germans Tarés són atletes especialistes en proves de llarga distància i de duresa extrema, en aquesta projecció ens explicaran la seva experiència en participació a la prova “Tor des Géants”, una cursa única i inimitable, amb 330Km non stop i 24.000 metres de desnivell positiu acumulat. La cursa dóna la volta a la preciosa Vall d'Aosta (Itàlia), passant pel peu dels seus gegants: Mont Blanc, Grans Jorasses, Cerví, Breithorn, Mont Rosa, Gran Paradiso, i d'altres.

Llegiu-ne més...
 
<< Inicia < Anterior 1 2 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 2