Edició 2010
Donació de Ciclemuntanya.cat a Zero Límits

Al final de la conferència de Xavier Valbuena on va narrar l'expedició "Pol sud sense límits", l'organització del Ciclemuntanya.cat li va fer entrega dels 540 € recaptats en les diferents conferències celebrades fins llavors. Els assistents podien col·laborar voluntàriament amb 1 € a l'entrada de les conferències, i el fruit d'aquestes aportacions voluntàries van ser l'els 540 € lliurats a l'associació Zero Límits. En Xavier Valbuena ha manifestat la sorpresa i l'agraïment per la col·laboració.

Llegiu-ne més...
 
Zabalza, un alpinista en estat pur

220 persones van assistir aquest passat diumenge la cloenda de ciclemuntanya.cat. El protagonista d’aquesta última projecció va ser en Mikel Zabalza. L’Alpinista navarrès va fer un repàs a les seves ascensions a la serralada del Karakorum.

Llegiu-ne més...
 
Divertit vídeo i conferència del Pelut i l'Ester

Ahir dissabte va ser el torn del Pelut i l’Ester. Unes 230 persones van assistir a l’estrena de la projecció que narra  la seva passada escalada a les Fisher Towers, la pimera proposta d’A6+, un grau de cotació en escalada artificial que fins ara no ha escalat mai ningú. En aquest audiovisual, els protagonistes ens expliquen l’ascensió a la cara N.O. del Titan.

Llegiu-ne més...
 
Xavier Valbuena: capacitat sense límits

Ahir divendres en Xavier Valbuena ens va explicar a Gironella en una presentació molt acurada l'expedició que va portar a tres persones amb discapacitats físiques fins al pol sud geogràfic. Durant la conferència ens va explicar com va ser la preparació física per una expedició d'aquesta complexitat, i va narrar amb tot detall i amb vídeos i imatges els 15 dies d'expedició entre la latitud 88 i 90ª sud.

Llegiu-ne més...
 
Jordi Serra i Sheila Ferrer narren un any de viatge poc comú

Una altre nit el cicle supera les expectatives, i la sala de l’església vella de Gironella es va fer petita per acollir les prop de 200 persones que van assistir a la projecció del Jordi Serra i la Sheila Ferrer, els conferenciants locals d’enguany.

Llegiu-ne més...
 
Josef Ahram: esforç, motivació i borsa

Josef AhramLa sala d’actes de la llar d’avis de Puig-reig es fa petita per encabir les prop de 160 persones. Josef Ahram va explicar la duresa de les proves on participa tant físicament com mentalment. Realitza aquestes proves de gran duresa com aficionat, ja que en realitat el seu ofici és a la borsa. Finalment comentava que participa a aquestes proves no per passar-ho malament, sinó pel plaer com a premi després d’uns durs entrenaments.

Llegiu-ne més...
 
Miquel Casas enceta el cicle a Puig-reig

Ahir a la nit, prop d'un centenar de persones van assistir a la projecció d'en Miquel Casas "Sípia" que va encetar aquesta setmana del ciclemuntanya.cat a Puig-reig.

L’experimentat escalador d’Osona va fer un repàs de la seva passió per la muntanya, des de les primeres escalades a Montserrat, passant per Yosemite (Califòrnia), l’Istoronal i Broad Peak (Pakistan) i com no, innumerables escalades clàssiques als Alps. Una lliçó d’experiència, humilitat, i de com conquerir grans cotes de felicitat amb aquestes escaldes.

Llegiu-ne més...
 
Vídeo de presentació del cicle

 
MIKEL ZABALZA - Escalades al Karakorum

Diumenge 7, a les 19h - Berga (Pavelló de Suècia)

Mikel Zabalza resumeix amb aquesta projecció quasi un any de vivències al Karakorum, realitzant especial atenció a la seva última ascensió, el Gasherbrum IV.

Llegiu-ne més...
 
DAVID PALMADA “PELUT” I ESTER OLLÉ - Primera proposta d’A6+.

Dissabte 6, a les 19h - Berga (Pavelló de Suècia)

El David i l’Ester tornen a les Fisher Towers dels EE.UU. per realitzar l’obertura d’una nou traçat en escalada artificial al Titan. La via “Oju peligru” és una proposta d’A6+, de confirmar-se el grau seria el primer itinerari del món d’aquesta dificultat.

Llegiu-ne més...
 
ERIC VILLALÓN I XAVIER VALBUENA Pol Sud sense límits

Divendres 5, a les 21h - Gironella (Església vella)

Es tracta de per primera vegada a la història que un grup format per 3 discapacitats realitza una expedició amb èxit per tal d’arribar al Pol Sud.

Llegiu-ne més...
 
SHEILA FERRER i JORDI SERRA Pel camí més llarg...

Dijous 4, a les 21h - Gironella (Església vella)

Fa ben poc que van tornar del seu últim viatge que els ha dut, en una llarga ruta per terra, de Turquia a Bangladesh, per acabar saltant inesperadament a l’Africà.

Llegiu-ne més...
 
JOSEF AJRAM L’ultraman

Dimecres 3, a les 21h - Puig-reig (Llar d’avis)

Josef Ajram té 31 anys, és broker i "ultraman". O el que és el mateix, un atleta especialista en proves de llarga distància i de duresa extrema.

Llegiu-ne més...
 
MIQUEL CASAS. De Montserrat a l'Himàlaia

Dimarts 2, a les 21h - Puig-reig (Llar d’avis)

Miquel Casas, es la història de una passió per la muntanya. Són gairebé 45 anys de trescar, escalar i pujar muntanyes. Començant a escalar en plena adolescència, ha anat construint tot un mar de colors, de crepuscles rogencs de sensacions inexplicables...

Llegiu-ne més...